fbpx
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Gratis Informatiesessie Effectieve Sportcoaching
“Doordat je beter bewust bent van wat je doet en hoe je dat doet ben je in staat een
bijdrage te leveren aan het verbeteren van de persoonlijke prestaties en de teamprestaties.”
 
Bij Effectieve Sportcoaching krijgt de trainer informatie over zijn stijl in trainen en coachen. Hoe haal ik als trainer-coach het beste uit mijzelf en hoe kan ik door meer kennis over mijzelf en mijn spelers tot een optimale (team) prestatie komen? 
Als eerst wordt er gekeken naar de zeven facetten van het werk als trainer-coach: voorbereiden, communiceren, uitvoeren, observeren, begeleiden, analyseren en evalueren. Door deze facetten te analyseren kan de trainer-coach op een effectieve manier te werk gaan. De tweede tool voor de trainer-coach is het maken van een observatie profiel.
Iedere speler is uniek en het hanteren van een eenzijdige aanpak zal dus niet tot het beste resultaat leiden. Door inzicht te krijgen in de stijlvoorkeuren van de spelers, kan er met iedere speler op de meest effectieve manier samengewerkt worden. 
Nieuwsgierig naar wat Effectieve Sportcoaching voor jou kan betekenen? 
 
Tijdens onze gratis informatiesessie laten we graag ons verhaal aan jou horen. Waarom doen we wat we doen en waarom geloven we erin dat mentale ondersteuning van groot belang is binnen de sport. De informatieworkshop is  voor Trainer-Coaches binnen de sport bedoeld, als ook voor verenigingen die binnen hun club ermee aan de slag zouden willen.  
Als je je aanmeld voor deze gratis informatieworkshop ontvang je een beknopt DISC-profiel. 
 
Meld je hier aan voor onze gratis informatieworkshop:
Ga naar de bovenkant