Project Description

HOCKEY

Doordat je beter bewust bent van wat je doet en hoe je dat doet ben je in staat een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de persoonlijke prestaties en de teamprestaties.

EFFECTIEVE HOCKEYCOACH 

Hockey is een teamsport waarbij samenhang erg belangrijk is. Hierin is een trainer/coach van essentieel belang. Door inzicht te geven in de eigen voorkeursstijl, maken wij de trainer/coach beter. Beter in het begrijpen van zichzelf, maar ook in het begrijpen van zijn of haar spelers/speelsters. Je krijgt niet alleen veel theoretische kennis, maar ook praktische toepasbaarheid is hierbij van belang.

Hoe krijg je een speler/speelster die erg onzeker speelt uit deze negatieve spiraal? Hoe zorg je ervoor dat je iemand op de juiste manier aanspreekt? Hoe weet jij als coach wanneer je op je best kan presteren? Allemaal vragen die wij samen met jou persoonlijk gaan beantwoorden. Schrijf je in voor de opleiding Effectieve Sportcoach en dan gaan wij met elkaar aan de slag om het meeste uit jouw spelers/speelsters te halen, maar ook zeker uit jou als coach.

AANMELDEN

VERBETER STRUCTUREEL JOUW PRESTATIES

Neem contact op