Project Description

VOETBAL

Doordat je beter bewust bent van wat je doet en hoe je dat doet ben je in staat een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de persoonlijke prestaties en de teamprestaties.

EFFECTIEVE VOETBALCOACH 

Door een juiste manier van communiceren worden de teamprestaties verbeterd, maar daarnaast ontstaat er ook meer plezier op het voetbalveld. De trainers en coaches leren dat zij verschillende type voetballers het beste op een voor hen gewenste manier kunnen benaderen, maar ook dat de voetballers zich ten opzichte van elkaar anders uiten. Door hier inzicht in te hebben en spelers/speelsters op een passende manier te benaderen, zullen zij zich achteraf beter voelen dan wanneer de dingen gaan op een manier die niet bij hun karaktereigenschappen passen.

Voetballers en mentale problemen wordt vaak gezien als een taboe. Maar het taboe wordt de laatste maanden meer dan ooit doorbroken. Spelers als Gregory van der Wiel, Ricciardo Kishna en Género Zeefuik hebben ervoor gezorgd dat het bespreekbaar wordt en het niet langer meer een taboe is.

Tegelijkertijd is er nog een wereld te winnen. Door de opleiding van Effectieve Sportcoach te volgen zorg jij ervoor dat je niet alleen jezelf gaat begrijpen op mentaal gebied, maar ook je speler/speelster daarmee kan helpen. Hierdoor ben je als trainer effectiever bezig en haal je nog meer uit jezelf en uit je speler/speelster.

AANMELDEN

WAT VOETBALTRAINERS OVER ONS ZEGGEN

Gijs Luirink

Ik heb veel baat gehad bij het verkregen inzicht in mijzelf als trainer-coach. Vervolgens zijn we alle spelers uit mijn team in kaart gaan brengen.

Gijs Luirink, Trainer FC Volendam

Het effect van trainer-coach profiel van Effectieve Sportcoaching is dat de trainer-coach een goed zelfbeeld krijgt, hij gaat zichzelf beter begrijpen.

Stanley van Kesteren, Hoofd jeugdopleiding FC Volendam

Als trainer-coach ben ik door Effectieve Sportcoaching veel bewuster in het benaderen van spelers.

Sander Veraart, Trainer FC Volendam

VERBETER STRUCTUREEL JOUW PRESTATIES

Neem contact op